Riasztórendszerek
Riasztórendszerek

Napjainkban fontos szemponttá vált ingatlanjaink és a hozzájuk tartozó ingóságok védelme. A korszerû digitális technológia ezen a téren is jelentõs változásokat hozott: a riasztó, tûzjelzõ berendezések a mindennapok részévé váltak. Ennek keretében vállaljuk intézmények, üzlethelyiségek, családi házak, lakások elektronikus vagyon- és tûzvédelmi rendszereinek komplex megvalósítását a tervezéstõl a kivitelezésig. A felhasznált érzékelõk, megjelenítõk, kábelek, központi egységek az iparág legszigorúbb minõségellenõrzési tesztjein mennek keresztül, hogy szélsõséges viszonyok között is biztosítsák a tökéletes mûködést. A megrendelõk védelmét szolgálja, hogy a kivitelezõ szakembereknek rendelkezniük kell a rendõrség és a tûzoltóság által elfogadott tervezõi, kivitelezõi vizsgával. A tökéletes, megbízhatóan mûködõ vagyonvédelmi rendszer a forgalmazási engedélyek nélküli eszközökkel, szabványoknak megfelelõ szerelési, karbantartási munka nélkül elképzelhetetlen.

Intézmények, üzlethelyiségek, lakások, hétvégi házak, nyaralók. Ha Ön a felsorolt ingatlanok közül legalább egyben, tulajdonosként, bérlõként érdekelt, biztosan elgondolkodott már azon, hogy a bennük lévõ értékek biztonságban vannak e. Ha úgy érzi nem elég a mechanikus védelem, komolyabb, intelligens megoldásra vágyik, ami esemény bekövetkezésekor akár telefonon keresztül is képes értesítést küldeni, keresse fel vállalkozásunkat! Helyszíni felmérést követõen, ingyenes árajánlat formájában tájékoztatjuk Önt a megfelelõ védelmi rendszer kiépítésének költségeirõl.

Termékek

Cégünk a legfejlettebb biztonságtechnikai eszközöket alkalmazza rendszerei kiépítése során. Ezeknél a termékeknél a megbízhatóság elengedhetetlen követelmény, amely a szerelés technológiájától az utólagos rendszerkarbantartás folyamatáig mindent fel kell, hogy öleljen. Ezeknek a követelményeknek az egész világon csak néhány biztonságtechnikai termékeket gyártó cég felel meg, mi ezek közül elsõdlegesen a BENTEL Security termékeit forgalmazzuk és telepítjük.