Kapunyitók
Kapunyitó rendszerek

A vagyonvédelmi kivitelezések kapcsán merült fel, kedves ügyfeleink „unszolására”, hogy cégünk profilját egészítsük ki elektronikus kapunyitó rendszerek szerelésével. Fő tevékenységi körünkbe ugyan nem tartozik, de, mint kapcsolt lehetőséget, szívesen elvállaljuk. A kapunyitó elektronikák megkönnyítik életünket, leginkább a gépjárműhasználat, garázsba, udvarba történő beállás terén. A szerkezetek automatikusan, távirányító segítségével a gépjárműből való kiszállás nélkül üzemeltethetők. Biztonságos üzemüket a becsípődés, rácsukódás elleni védelem, automatikus zárási funkciók, a szélsőséges körülmények közötti használati jellemzők igazolják.

A két leggyakoribb megoldás a tolókapus elrendezés, ahol a kapu teljes hosszban elmozdítható és a kerítés mentén eltolva nyílik, a másik a szárnyaskapus elrendezés, ahol a két szárnyra szerelt mozgató motor a szárnyakat 90°-ig vagy 100-110°-ig nyitja ki.

Amennyiben ezen szerkezetek valamelyikét tervezi meglévő, vagy újonnan kialakított kapujára, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

Ingyenes helyszíni felméréssel, szaktanácsadással várjuk!